Pristupanjem sajtu Edicija knjižara (www.edicija.rs), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Edicija knjižara (www.edicija.rs) sajt je u vlasništvu Edicija d.o.o. sa matičnim brojem 20502304 i sedištem u Dunavski kej 8, Beograd. Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Edicija knjižara (www.edicija.rs), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

   • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
   • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
   • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
   • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
   • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Edicija knjižara (www.edicija.rsili neku treću stranu, sa kojom Edicija knjižara (www.edicija.rs) ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Edicija knjižara (www.edicija.rs), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i Edicija knjižara (www.edicija.rs) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti korisnika web sajta https://www.edicija.rs/ možete preuzeti OVDE.

Obaveštenje u vezi zaštite podataka o ličnosti na newsletter listi koju vodi Edicija knjižara  (www.edicija.rs)  možete preuzeti OVDE.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na edicija.beograd@gmail.com

Sigurnost plaćanja platnim karticama

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Provera podataka vrši se između kupca i banke Intese.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Plaćanje se vrši u dinarima (RSD). Plaćanje platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca,  iznos transakcije u dinarima biće konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduzivanju Vase platne kartice, vec konvertovan iznos ce se konvertovati u Vasu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je razlicita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguce je da dodje do odstupanja od iste.

Opis načina zaštite poverljivih podataka o transakciji pri plaćanju platnim karticama

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.