ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon potvrde, narudžbenica ulazi u status obrade. Nakon obrade narudžbenice , bićete obavešteni o statusu Vaše narudžbenice putem email-a. Period obrade narudžbenice je najčešće 1-2 radna dana. Rok isporuke od momentra izvršenja narudžbenice je 3-7 radnih dana.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00h-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite, pozivom na broj 064/521-521-0 ili putem email-a edicija.beograd@gmail.com . Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos 4.900,00 RSD ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost narudžbenice manja od 4.900,00 RSD, cena isporuke će iznositi 360 RSD uključujući PDV.

NAPOMENA:

Potvrdom narudžbenice, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.