POVRAĆAJ SREDSTAVA

Kontaktirajte nas putem e-maila: edicija.beograd@gmail.com sa sledećim podacima – broj Vašeg računa/otpremnice, Vaš JMBG broj (opciono), broj tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija, koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na e-mail adresu, koju ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na tekući račun u domaćoj valuti i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Edicija d.o.o. je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u On-line prodavnici, koji je gore naveden, ne možete slati na adrese koje su navedene na račun-otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.