Availability: U prodaji

Vaš um čini čuda

654,50 RSD

Izdavač: Edicija
Br. str.: 96
Povez: Mek
Format: 160mm x 230mm
Pismo: Latinica

Pogledaj odlomak knjige

Opis

Vaš um čini čuda – autor Džozef Marfi

Čovek čiji je um nabaždaren na siromaštvo nalazi se u uslovima siromaštva. Drugi čovek, čiji je um ispunjen idejama o bogatstvu, okružen je svime što mu je potrebno. Nikada nije ni bilo zamisli da ljudi žive u nemaštini. Možete biti bogati, imati sve što vam treba i još mnogo šta da potrošite. Vaše reči imaju moć da očistite um od pogrešnih ideja i da ugrade prave na njihovo mesto.

Čovek ima samo jedan um, ali taj um ima dva dela ili dve funkcije. Svaki deo je okarakterisan kao poseban fenomen, što je, samo po sebi, neobično. I jedan i drugi deo sposobni su da rade nezavisno, a isto tako mogu i da se usklade. Jedan zovemo objektivni um, zato što se bavi spoljašnjošću, a drugi subjektivni um. Subjektivni um je promenljiv i kontroliše se putem sugestije objektivnog ili svesnog uma. Objektivni um dobija saznanje iz spoljašnjeg sveta. Pet fizičkih čula su posrednici posmatranja. Objektivni um je vaš vodič u kontaktu sa okolinom. Saznanje dobijamo putem pet čula. Objektivni um uči putem posmatranja, iskustva i obrazovanja. Najveća funkcija svesnog uma je rezonovanje.

Inteligencija se manifestuje onda kada je svesni um u stanju mirovanja, kada je pospan ili sasvim spava. Podsvesni um vidi ne gledajući očima; on je pronicljiv i vidovit. Može napustiti telo, putovati daleko i doneti saznanje koje je često vrlo precizno i verodostojno. Uz pomoć podsvesnog uma možete čitati tuđe misli do najsitnijih detalja, sadržaj zapečaćenih koverata i zatvorenih sefova.

Podsvesni um ima sposobnost da razume tuđe misli, a da ne koristi obična, objektivna sredstva komunikacije. Zato je od najveće važnosti da razumemo interakciju svesnog i podsvesnog uma kako bismo naučili pravo umeće molitve.

Iz sadržaja knjige Vaš um čini čuda:
  • PRVO POGLAVLJE – Kako funkcioniše vaš um?
  • DRUGO POGLAVLJE – Podsvesni um i zdravlje
  • TREĆE POGLAVLJE – Podsvesni um i alkoholizam
  • ČETVRTO POGLAVLJE – Podsvesni um i bogatstvo
  • PETO POGLAVLJE – Kako koristiti sposobnost podsvesnog uma u rešavanju bračnih problema?
  • ŠESTO POGLAVLJE – Podsvesni um i vođstvo
  • O autoru